SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
11-01-07, 06:57 AM | #1 |
Machinist's Mate
Downloads: 32
Uploads: 0
|
Zagadka...
Last edited by Grom; 02-03-08 at 07:44 PM. |
11-01-07, 09:21 AM | #2 |
Planesman
Downloads: 40
|
ORP Orzeł? :p
11-02-07, 11:11 PM | #3 |
Machinist's Mate
|
Dokładnie. Na razie to szablon tworzonego modelu czyli Orzeł z VS bez textur... Prace w trakcie...
|
01-30-08, 07:44 AM | #4 |
Machinist's Mate
|
następne testy renderowe i testy w Virtual Sailor 7 demo
i bóg powiedział - akceptuję Cię maleńki i diesle zaskoczyły... pierwszy raz widziałem w VS żeby w okręt trafił piorun... amigo mówił mi, że mam przesunięty kiosk. nie - to jego plany są spaprane przez kreślarski patriotyzm - bo jak widać, nawet stary model pasuje idealnie do foto.... nieco zrywny w testach był... ...ale i tak masa roboty przede mną... pozdrawiam |
01-30-08, 03:22 PM | #5 |
The Old Man
Downloads: 46
Uploads: 4
|
A najbardziej to mi się podobają Twoje komentarze do zrzutów. „Nieco zrywny”, zaraz z krzesła zlecę! :rotfl:
Kawał roboty. Gratuluję. Tylko ja się zupełnie nie znam na bebechach gier, i nie mam pojęcia, jak by tego użyć... Będzie można tym w SH3 popływać? Albo przynajmniej zobaczyć model u AI? Może gdybyś zdążył przed wydaniem GWX 2.1, to by dołączyli do moda? :hmm:
Long, hard, wet and full of seamen. My precious. SH3+GWX+OLC sunk x4, retired x2; SH5+TDW still exploring My SH5 mods: EQuaTool - Elite Quality Map Tools, Patrol Routine Scripts, No Logo Intro Menu_Animation, Less Annoying Stopwatch Links: SH5 mods I use, FileFront, Manual plotting how-to |
03-21-08, 10:21 PM | #6 |
Machinist's Mate
|
heh. racja. to było zabawne ale tak bylo. przesadzilem z moca silnikow na tonaz a tam wszystko w wartosciach numerycznych i nijak to sie odnosi do rzeczywistosci bo Orzeł rwal jak dobra motorowka.
nie da rady sszybko go ukończyć do SH III bo nie wiem jak i czym ustawiać na właściwych pozycjach stery, śruby, peryskopy i załogę... ech.... Mam nadzieje ze chlopaki tutaj pomoga jak to rozgryzc bo nie jest to takie hop. w virtual sailor 7 mi sie udalo bo wiem jak to robić. oto shoty... |
|
|