SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

gap 12-05-18 08:07 AM

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580283)
It's beautiful for me!

Better with or without rivets? :hmmm:

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580283)
The official logo is in the main page www.subsim.con. I think you can download it as image.

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580285)
@Gap: here there are some SUBSIM logos I collected:

http://www.mediafire.com/file/dq10se...ubsim.rar/file

I think you can use them. I collected these logos from Google images.

Thank you Fernando. I had seen the logo in the subsim homepage, but I was hoping that Vecko had a clean one (of decent resolution and without background) close at hand. In any case, the stuff you have uploaded is enough for me to redraw the logo, if needed :up:

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580285)
For my, the german hat is nice, but if you prefer the official or another, in the RAR file there are some nice examples.

I like it too, but in the context of the current loading screen, I think a more stilized logo, or no subsim logo at all, would look a bit better :yep:

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580283)
Don't know autorización is required. Contact Neal Stevens for that.

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2580285)
We shold contact Neal Stevens for authorization (????)

Good remark :up:

Any decison on whether to use the subsim logo or not, and which one we should use, is entirely on Vecko and Neal, indeed. I am only involved in "artistic" aspects, but going by the first layout proposed by Vecko (before I offered to rework it), I think Neal has already granted permission to use it. If not, Vecko should ask permission to do it, before making the new loading screen public with the next TWoS release.

vdr1981 12-05-18 08:35 AM

I'd say without the rivets ...They look like letters having a measles. :D Without the Subsim logo as well. I don't want to provoke any possible or impossible legal troubles by some frustrated noob who can not handle install instructions or similar. So far I'm pretty much satisfied with this one...

https://i.postimg.cc/JnQxgNkD/Capture.jpg

excel4004 12-05-18 08:51 AM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580281)
For your reference, here's a new proposal for the TWoS loading screen with slightly darkened metal letterring (in the previous version it was a bit too silvery for a rusty piece of steel), rivets on the letterring as suggested by Jeff, shadowed box on the bottom as per Vecko's request and a provisional subsim logo in the bottom left corner (the one suggested by Fernando, while I am waiting for the "official" one with the sub silouette):

https://i.imgur.com/KFVRsaI.png

Let me know what you think about every single change guys :)

Vecko, this version without the rivets and the subsim logo, but the slightly darkened metal letterring would be perfect. :up::salute:

gap 12-05-18 08:53 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580292)
I'd say without the rivets ...They look like letters having a measles. :D

:rotfl2:

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580292)
Without the Subsim logo as well. I don't want to provoke any possible or impossible legal troubles by some frustrated noob who can not handle install instructions or similar.

:k_confused:

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580292)
So far I'm pretty much satisfied with this one...

Okay, in that case, let me send you a better version of it: the layout proposals I have posted on the forum are Jpg-compressed. By the way: are you 100% sure that bitmaps bigger than 1024 x 512 pixels are not possible? The beauty of the original picture might be worth a little messing in UI Editor :03:

vdr1981 12-05-18 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580294)
By the way: are you 100% sure that bitmaps bigger than 1024 x 512 pixels are not possible? The beauty of the original picture might be worth a little messing in UI Editor :03:

Well, I tried everything I know. There may be the solution for this issue but I'm not aware of it honestly...

gap 12-05-18 09:32 AM

Quote:

Originally Posted by excel4004 (Post 2580293)
Vecko, this version without the rivets and the subsim logo, but the slightly darkened metal letterring would be perfect. :up::salute:

Here it is: darkened rusty metal lettering without subsim logo and with slightly narrowed shadowed box on the bottom, to fit better the width of Vecko's anti-noob message :timeout:

http://www.mediafire.com/file/j1a91m...o_bkg.rar/file

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580304)
Well, I tried everything I know. There may be the solution for this issue but I'm not aware of it honestly...

Okay, no worry. I have included in the rar file a stock-size version of the screen for immediate use, and an HD-size one, just in case one day you manage using it.

For the moment being, end of my services I think :salute:

vdr1981 12-05-18 09:45 AM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580305)

https://i.postimg.cc/hPhRqr0q/Capture1.jpg:hmmm:

gap 12-05-18 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580306)

That's weird. I have compressed it using WinRar. I have just downloaded it, and it opens just fine. Maybe try installing the latest version of WinRar...

vdr1981 12-05-18 10:07 AM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580307)
Maybe try installing the latest version of WinRar...

Could be that, I'll try...

gap 12-05-18 10:15 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580308)
Could be that, I'll try...

Let me know if it works, otherwise I will compress it using 7zip and re-upload it :up:

vdr1981 12-05-18 10:18 AM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580309)
Let me know if it works, otherwise I will compress it using 7zip and re-upload it :up:

It works. Sorry about that...:yep:

gap 12-05-18 11:03 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2580311)
It works. Sorry about that...:yep:

Okay good, no need to say sorry :up:

Kumando 12-06-18 11:29 AM

Where do you put that background file?

gap 12-06-18 12:05 PM

Quote:

Originally Posted by Kumando (Post 2580475)
Where do you put that background file?

data\Menu\Loading\Intro_logo_bkg.dds

If you want an im-game preview of the new loading screen, you are free to replace the file above with the one I have uploaded yesyerday. If not, I think the new one will be standard starting from the next release TWoS release :03:

Kumando 12-06-18 12:43 PM

Quote:

Originally Posted by gap (Post 2580485)
data\Menu\Loading\Intro_logo_bkg.dds

If you want an im-game preview of the new loading screen, you are free to replace the file above with the one I have uploaded yesyerday. If not, I think the new one will be standard starting from the next release TWoS release :03:

Thanks, it looks great :up:


All times are GMT -5. The time now is 08:56 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2024 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.