SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

elder_gutknecht 11-07-15 05:56 AM

:Kaleun_Salute:
First thanks for TWOS megamod, second, sorry for my english
I have read tutorials, helps, question and a lot of threads
I have installed the SH5 after many years, updated and follow the instructions to use this megamod
Well, everything was fine, the game works and i can play
Try, as instructions, to skip the first Poland tutorial, but was imposible i never find any careerhistory.config, anyway i install the megamod and as i said it works fine, but the only i can play was history missions and the first tutorial
Any idea of what to do, i want turn from false to true the tutorial but no way to find it
And another question, if you donīt mind, i use the easy way to play, i mean with all the help posible and without real navigation, noob after all
Try to fire torpedos as i have readed, mark target, tdc off, unmark target, and again use my scope to see the target and fir, no boom after a lot of tryings, i know that make something wrong, but donīt know what
Thanks for yours answer
:Kaleun_Applaud:

vdr1981 11-07-15 07:00 AM

Quote:

Originally Posted by elder_gutknecht (Post 2356300)
Well, everything was fine, the game works and i can play
Try, as instructions, to skip the first Poland tutorial, but was imposible i never find any careerhistory.config, anyway i install the megamod and as i said it works fine, but the only i can play was history missions and the first tutorial
Any idea of what to do, i want turn from false to true the tutorial but no way to find it

You've probably skipped step 2...:yep:

Quote:

Originally Posted by Bera (Post 2356172)
Hi folks,

I have a new and somewhat powerful machine. Is it ok if I raise the max time compression rate on TWOS to a higher value, like 40XX?

Also, do I need to install the generic patcher along with TWOS, or is it already included in the mega mod?

Tks!!

It doesn't matter now much "power" your PC has...SH5 just can not stand high TC rate...

elder_gutknecht 11-07-15 07:46 AM

Wow, fast you are, like Yoda would say
No step omited, as you wrote, start new career and when cinematic start exit from game and look for careerhistory.config but doesn't exist
I'm trying arrive to Kiel port to start the campaign
Thanks for your answer

Sjizzle 11-07-15 09:34 AM

Quote:

Originally Posted by elder_gutknecht (Post 2356323)
Wow, fast you are, like Yoda would say
No step omited, as you wrote, start new career and when cinematic start exit from game and look for careerhistory.config but doesn't exist
I'm trying arrive to Kiel port to start the campaign
Thanks for your answer


after u start a new campaign there must start a cinematic w8 till u can go up to the cunning tower then exit from game and go to

C:\Users\yourprofile\Documents\SH5\data\cfg
and there u finde the CareerHistory.cfg file edit the file to look like this


[CareerProgress]
ProgressID=Campaign-2015-11-03_1847
ProgressDate=19390831
CampaignID=TotalGermany39
HasCompletedTutorial=true

YoYo 11-07-15 04:14 PM

Gadget "Collector's edition" for Wolves of Steel is under construction still ;).

http://i921.photobucket.com/albums/a...psuclmqwwt.jpg

http://i921.photobucket.com/albums/a...psewfavftj.jpg http://i921.photobucket.com/albums/a...ps5l2chu5s.jpg http://i921.photobucket.com/albums/a...ps6qqn0gqq.jpg http://i921.photobucket.com/albums/a...psagctgkk0.jpg http://i921.photobucket.com/albums/a...psccqtunye.jpg http://i921.photobucket.com/albums/a...pse2iksqfk.jpg

vdr1981 11-07-15 04:30 PM

Quote:

Originally Posted by YoYo (Post 2356459)
Gadget "Collector's edition" for Wolves of Steel is under construction still ;).

Beautiful!:up:

Sjizzle 11-07-15 04:40 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2356465)
Beautiful!:up:

heya VDR1981 i have this one with the book also where u can find all u-boats documentation and technical stuff if u need the book give in me in pm where to send it and ill send u for free the book

elder_gutknecht 11-07-15 05:07 PM

My apologies vdr1981 i was searching careerhistory.config in ubisoft/sh5 folder not in my documents
Sorry
And now my u-boot

Attachment 1603

vdr1981 11-07-15 06:04 PM

Quote:

Originally Posted by Sjizzle (Post 2356474)
heya VDR1981 i have this one with the book also where u can find all u-boats documentation and technical stuff if u need the book give in me in pm where to send it and ill send u for free the book

TY very much Sjizzle! :) I'll send you PM later...


Quote:

Originally Posted by elder_gutknecht (Post 2356481)
My apologies vdr1981 i was searching careerhistory.config in ubisoft/sh5 folder not in my documents
Sorry
And now my u-boot

Attachment 1603

:up:


Also guys, check my signature for new patch (No12)...:up:

veenee 11-07-15 06:06 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2356314)
It doesn't matter now much "power" your PC has...SH5 just can not stand high TC rate...

I can run WoS up to 2048 no problem... hate being stuck at 512 in the middle of the Atlantic...so boring!

vdr1981 11-07-15 06:08 PM

Quote:

Originally Posted by veenee (Post 2356489)
I can run WoS up to 2048 no problem... hate being stuck at 512 in the middle of the Atlantic...so boring!

That's really good to know. What about coastal waters? Any problems there with TC 512/1024 ?:hmm2:

Tonci87 11-07-15 06:09 PM

Quote:

Originally Posted by elder_gutknecht (Post 2356481)
My apologies vdr1981 i was searching careerhistory.config in ubisoft/sh5 folder not in my documents
Sorry
And now my u-boot

Attachment 1603

Damn, that is awesome!

elder_gutknecht 11-07-15 06:23 PM

Thanks but not me it was a Kostas katseasīs commission

THEBERBSTER 11-07-15 06:58 PM

Hi Vecko

Are there any plans to upgrade the Wasserbomben_SoundFix__Basic_1.1 mod to Wasserbomben_SoundFix_1.2_E50

Peter

elder_gutknecht 11-08-15 05:31 AM

Hello again
I reinstall the game to skip the tutorial, this time i follow all steps carefully
Open game and see the menu but when start a new campaing to save, then the screen it' s corrupted
I see the screen full with, what seems, big letters of differents colors and thru the letters i see the bunker even i can move my point of view, but as i say it's plenty of letters
Need your help
Thanks


All times are GMT -5. The time now is 02:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.