SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

ErdiFerenc 07-04-20 08:16 AM

It works on smaller resolution properly, but the large pixels kill the experience.

vdr1981 07-04-20 08:31 AM

Quote:

Originally Posted by ErdiFerenc (Post 2681345)
It works on smaller resolution properly, but the large pixels kill the experience.

OK, let's try this then...Open data/menu/Gui folder , find the file called "StrategicMapFrame.dds" and remove/delete it. I think that you should be able to see the coordinates this time even with your native resolution...:yep: Plese let me know what happen and post a screenshot again...:yep:

ErdiFerenc 07-04-20 11:16 AM

Thank you, this one worked very well!!!

vdr1981 07-04-20 11:42 AM

Quote:

Originally Posted by ErdiFerenc (Post 2681375)
Thank you, this one worked very well!!!

Great! :up: I could add this fix then to optional TWoS mods for anyone who use 4K resolutions...
Would you like to try edited texture with some frame left but still with enough free space for coordinates?

ErdiFerenc 07-04-20 12:47 PM

Yes, that would be great!

vdr1981 07-04-20 02:26 PM

Quote:

Originally Posted by ErdiFerenc (Post 2681409)
Yes, that would be great!


OK, try this new dds file and tell us how it looks in your resolution...:yep: http://www.mediafire.com/file/8kfjio...Frame.dds/file

Lasicowaty 07-04-20 03:14 PM

Hi, one question, I hope it's not stupid one. Well, while installing mod there was JGSE window open once. Every mods that Wolf of steel got in were at left column. At right column (active mods) there was none. Instalig instruction didn't say that I should move all mods at the right column so I didn't. My question is, if I got all mods included in WoS active now or not? I can see that WoS is installed, but maybe on that JSGE list were some aditional things? E.g. I can see my uboot runing throw navigation map which I shouldn't see if I got real navigation mod on. Am I right?

vdr1981 07-04-20 03:18 PM

Quote:

Originally Posted by Lasicowaty (Post 2681433)
Hi, one question, I hope it's not stupid one. Well, while installing mod there was JGSE window open once. Every mods that Wolf of steel got in were at left column. At right column (active mods) there was none. Instalig instruction didn't say that I should move all mods at the right column so I didn't. My question is, if I got all mods included in WoS active now or not? I can see that WoS is installed, but maybe on that JSGE list were some aditional things? E.g. I can see my uboot runing throw navigation map which I shouldn't see if I got real navigation mod on. Am I right?

Those are optional mod. Hower your mouse over them to check their description and enable any you want...:yep:

Lasicowaty 07-04-20 04:02 PM

Aaaa, perfect! Thanks a lot.

Lasicowaty 07-05-20 04:08 AM

Sorry, if it was already, but are the Lifeboats mod and Wooden Lifeboats mod compatibile with WoS?

Kindly regards

ErdiFerenc 07-05-20 04:43 AM

The new map frame works just perfect!
https://drive.google.com/file/d/1XEh...ew?usp=sharing

vdr1981 07-05-20 11:48 AM

Quote:

Originally Posted by Lasicowaty (Post 2681493)
Sorry, if it was already, but are the Lifeboats mod and Wooden Lifeboats mod compatibile with WoS?

Kindly regards

Inflatable lifeboats are already in the mod. Not sure about compatibility of wooden lifeboats though, I remember I experienced some stabilty problems with them when I was testing them long before. :hmmm:

Quote:

Originally Posted by ErdiFerenc (Post 2681495)
The new map frame works just perfect!
https://drive.google.com/file/d/1XEh...ew?usp=sharing

:up:

Lasicowaty 07-05-20 12:20 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2681567)
Inflatable lifeboats are already in the mod. Not sure about compatibility of wooden lifeboats though, I remember I experienced some stabilty problems with them when I was testing them long before. :hmmm:



:up:

That's OK, if there are same already that's OK for me. Thanks a lot. (Sorry for those primary questions but I have been absent in the seas for years and I don't know what's new).

Thanks again! :Kaleun_Salute:

ksnoopy 07-08-20 12:53 AM

Noob question -- everyone recommends the Wolves of Steel mod pack, and I've installed it and its working good. One question I haven't seen anyone ask (sorry if its already been asked) -- are there other good mods I should consider adding as well that aren't included in WoS? Thanks!

Demon777 07-08-20 03:58 AM

Quote:

Originally Posted by ksnoopy (Post 2682064)
Noob question -- everyone recommends the Wolves of Steel mod pack, and I've installed it and its working good. One question I haven't seen anyone ask (sorry if its already been asked) -- are there other good mods I should consider adding as well that aren't included in WoS? Thanks!


I use just a few additional mods, because TWOS is not compatible with many others. For example: restore captain's icon, nav.map colors mod, gap's enviromnental (+ several submods in it), my own compilation of sounds (either .wav or .ogg files), etc.


All times are GMT -5. The time now is 06:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.