SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

Deutschland 04-02-14 11:17 AM

thanks, great job

Taikido 04-04-14 10:45 AM

For me, the Problem with the cutted off RAOBF still exists. :-? I installed the manos scopes and deleted the two files like hyland said. Any ideas? Maybe I have to delete some other files too? My load order now is like the one from hyland.

Thanks in advance :yep:

Update: I also installed the 16:9 files for emtguf scopes (copy and paste -> overwriting the old ones)...- same problem.

What else can I do ?

milky 04-04-14 01:30 PM

I wonder if the CaptHelm Audio mod would be a good sound mod for this. Not sure if it's compatible. I am going to try it.

http://www.subsim.com/radioroom/show...=163530&page=8

THE_MASK 04-04-14 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by milky (Post 2193929)
I wonder if the CaptHelm Audio mod would be a good sound mod for this. Not sure if it's compatible. I am going to try it.

http://www.subsim.com/radioroom/show...=163530&page=8

Some sounds are stereo and need to be converted to mono afaik .

milky 04-05-14 01:58 AM

Can you recommend a sound mod Sober?

hyland 04-05-14 04:22 AM

Quote:

Originally Posted by Taikido (Post 2193854)
For me, the Problem with the cutted off RAOBF still exists. :-? I installed the manos scopes and deleted the two files like hyland said. Any ideas? Maybe I have to delete some other files too? My load order now is like the one from hyland.

Thanks in advance :yep:

Update: I also installed the 16:9 files for emtguf scopes (copy and paste -> overwriting the old ones)...- same problem.

What else can I do ?

Hm.....
If you tell me your e-mail adress
I'll send my custom file for wolves of steel.
I make WOS mods graphics better.
And fix some bugs too.
(RAOBF problems too)

Just enable it after WOS mod.

Taikido 04-05-14 05:03 AM

Quote:

Originally Posted by hyland (Post 2194115)
Hm.....
If you tell me your e-mail adress
I'll send my custom file for wolves of steel.
I make WOS mods graphics better.
And fix some bugs too.
(RAOBF problems too)

Just enable it after WOS mod.

I sent you my e-mail adress :)

:sunny: thanks alot :up: :salute:

vdr1981 04-05-14 12:04 PM

RAOBF fix...http://www.subsim.com/radioroom/show...&postcount=330

steineib 04-05-14 12:33 PM

hmm also somehow i was on a mission in the : south western approaches, had found a task force and sunk a glorious fleet carrier at 5 21' W 49 02' N but the tonnage was not countet, but is was still in the circle of the mission. any ideas if this is normaly ? and i still have there the "problem" with the airplanes

Nufsed 04-07-14 03:37 AM

Hi all, I'm using TWOS (Which is great, thank you) but the sonar does not seem to work:/\\!! (or perhaps I'm doing something wrong):hmmm:. Any advice would be much appreciated.

vdr1981 04-10-14 05:33 AM

Greetings Captains! I'm very sorry because of my period of inactivity , I'm a bit busy these days...

The next update of the megamod will be released when TDW's New UI's 7.5.0 is officially released and also when I confirm necessary level of stability.

Also, a friend of mine reported CTD when game reach apr 01 1940. Can anyone confirm this and if yes, does anyone know what's going on here?:hmmm:

Nufsed 04-10-14 06:25 AM

Hi mate, thanks again for a great "combo". Will keep you posted vis a vie "April1 st crash (I've just got to Dec 1939):up:

Sjizzle 04-10-14 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by Nufsed (Post 2194811)
Hi all, I'm using TWOS (Which is great, thank you) but the sonar does not seem to work:/\\!! (or perhaps I'm doing something wrong):hmmm:. Any advice would be much appreciated.


how doesn't work your sonar guy ?
if u are surfaced then is normal to not report you any contact...
best place to listen the sea is to dive to 30m and stop all engine and wait ...

Nufsed 04-11-14 12:50 AM

Hi Mate, thanks for the reply. I reinstalled everything and it all seems fine now. I do get the odd CTD, which I can't seem to pin down,:hmmm::hmmm: but it's rare and I save a lot:up:

steineib 04-11-14 07:09 AM

moin vdr1981, to your question. no i had no CTD on the apr 1 1940.


All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.