SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

YoYo 10-30-15 01:08 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2354579)
Maybe I could revise and remove few less important units from Gibraltar in one of the upcoming patches...

Thanks!
Maybe good idea to add this mod to WofS also http://www.subsim.com/radioroom/show....php?t=164789? Looks nice and I think its not a lot of work. Some tweeks need to be added in Equipment.upc and UpgradePacks.ups.

vdr1981 10-30-15 01:40 PM

[QUOTE=YoYo;2354593]I'd like to give a feedback. It works! TY!

/QUOTE]
Great... So just to make clear, anyone who has "Pending" status for Baltic Operations after September 1939 or for any other finished objective, will have to use this alternative method for campaign progression...http://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=222403
Please, spread the word...:yep:


Quote:

Originally Posted by YoYo (Post 2354605)
Thanks!
Maybe good idea to add this mod to WofS also http://www.subsim.com/radioroom/show....php?t=164789? Looks nice and I think its not a lot of work. Some tweeks need to be added in Equipment.upc and UpgradePacks.ups.

I'll take a look at it...:yep:

Swat 10-30-15 04:17 PM

Quote:

Originally Posted by THEBERBSTER (Post 2354595)
Hi Swat

No, you do not need to touch TDW's Generic File Patcher.
Use TDW's Options File Editor Viewer to customize your game.
First you need to disable your mods before making any changes.

Peter

Thank you very much. And is it really safe to disable the entire modpack when I already started my campaign and then re-enable it again? I know we do these kind of things only in between patrols when in the port, but still isn't that bit too risky? Don't want to corrupt my installation since now it really seems the game does work really nicely.

vdr1981 10-30-15 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by Swat (Post 2354639)
Thank you very much. And is it really safe to disable the entire modpack when I already started my campaign and then re-enable it again? I know we do these kind of things only in between patrols when in the port, but still isn't that bit too risky? Don't want to corrupt my installation since now it really seems the game does work really nicely.

If you do it according to FAQ and tips instructions , then yes...

THEBERBSTER 10-30-15 07:29 PM

Hi Swat

I have never had any problems making adjustments to the OFEV in mid patrol, game not running.

73 manual saves to date made, no problems at all.

I have to admit that I have cheated a bit in my current Patrol 7
"Infiltrate Commando Team Near Narvik"
I took one look at that and new I was never going to be able to cope with Real Navigation on that one so I disabled it.
Definitely the right decision for me,having dropped the troops off it was very shallow, and, I did not have the benefit of any fog.
Very tense at times, so shallow.

Peter

fitzcarraldo 10-30-15 09:58 PM

Quote:

Originally Posted by Swat (Post 2354639)
Thank you very much. And is it really safe to disable the entire modpack when I already started my campaign and then re-enable it again? I know we do these kind of things only in between patrols when in the port, but still isn't that bit too risky? Don't want to corrupt my installation since now it really seems the game does work really nicely.

Did you make the nice videos with TWoS? The flag mod works for you?
Best regards.

Fitzcarraldo :salute:

Swat 10-31-15 01:24 AM

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2354695)
Did you make the nice videos with TWoS? The flag mod works for you?
Best regards.

Fitzcarraldo :salute:

You mean the videos in my signature? No, back then I was using Magnum Opus if I remember correctly, don't think TWoS even existed back then. Those vids were rather an experiment, I like messing around with Movie Maker.

fitzcarraldo 10-31-15 07:16 AM

OK Thanks!

Regards.

Fitzcarraldo :salute:

vdr1981 10-31-15 08:48 AM

New update with few new ships and tweaks is up...Cheers!:subsim:

http://www.subsim.com/radioroom/down...o=file&id=4739

xXNightEagleXx 10-31-15 10:04 AM

How do i uninstall the RSD german patch from the megamod?

YoYo 10-31-15 02:36 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2354741)
New update with few new ships and tweaks is up...Cheers!:subsim:

http://www.subsim.com/radioroom/down...o=file&id=4739

Thanks again! :salute:

fitzcarraldo 10-31-15 10:59 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2354741)
New update with few new ships and tweaks is up...Cheers!:subsim:

http://www.subsim.com/radioroom/down...o=file&id=4739

Many thanks Vecko! I will install it tomorrow.

Best regards.

Fitzcarraldo :salute:

vdr1981 11-01-15 12:01 PM

Hey Yoyo and Svedan...

Can you please try to trigger campaign ending with your last HT/CW savegame using this instructions...http://www.subsim.com/radioroom/show...&postcount=274:hmm2:

svedan 11-01-15 04:25 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2355041)
Hey Yoyo and Svedan...

Can you please try to trigger campaign ending with your last HT/CW savegame using this instructions...http://www.subsim.com/radioroom/show...&postcount=274:hmm2:

Okay, I have followed the instructions but I ran into some trouble. The file OSI.exe does not appear on the processes list in Windows task manager when I have started the game. I Have tried manually starting the file but it still doesn't show up on the processes list.
Maybe my installation is corrupted?

Edit: I have SH5 dvd version and Windows 7

vdr1981 11-01-15 04:38 PM

Quote:

Originally Posted by svedan (Post 2355110)
Okay, I have followed the instructions but I ran into some trouble. The file OSI.exe does not appear on the processes list in Windows task manager when I have started the game. I Have tried manually starting the file but it still doesn't show up on the processes list.
Maybe my installation is corrupted?

Edit: I have SH5 dvd version and Windows 7

You checked "show processes from all users" ?:hmmm:


All times are GMT -5. The time now is 09:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.