SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SUBSIM Nederlands Forum (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=253)
-   -   Modders, post je mods! (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=167124)

java`s revenge 04-18-2010 12:01 PM

Ik heb De Ruijter in Sh3 even bekeken. Het schip is oa zonder kanonnen :88)

Arclight 04-18-2010 12:52 PM

Das normaal, turrets zijn aparte modellen. Zelfde met de conning tower voor de subs.

de vliegende hollander 04-18-2010 03:36 PM

ik heb hier wel 1 met kanonnen etc

alleen weet niet hoe ik hem moet uploaden

java`s revenge 04-19-2010 04:34 AM

Hoi Henk,
Het bestand inpakken met bv 7zip en dan uploaden.
Hieronder zijn er zoal 2 uploadsites,




http://www.megaupload.com/

http://www.gigasize.com/index.php

de vliegende hollander 04-19-2010 04:45 PM

heb een link voor je gemaakt mart

http://www.megaupload.com/?d=M53YBUU0

hoop dat je er wat aan heb

Abyssinian 10-30-2010 07:31 PM

Ik weet dat de meeste mensen hier liever WWII schepen zien, maar ik wil deze dingen toch ingame zien te krijgen. Karle zou me helpen maar is de laatste tijd nogal bezet. Als iemand hier zou kunnen helpen zou het opzich wel fijn zijn. Laat zoiezo even weten wat je ervan vind!!
http://i279.photobucket.com/albums/k...an02/Units.jpg
http://i279.photobucket.com/albums/k...Borealis-1.jpg

DarkFish 11-02-2010 04:47 PM

Quote:

Originally Posted by Abyssinian (Post 1525506)
Ik weet dat de meeste mensen hier liever WWII schepen zien, maar ik wil deze dingen toch ingame zien te krijgen. Karle zou me helpen maar is de laatste tijd nogal bezet. Als iemand hier zou kunnen helpen zou het opzich wel fijn zijn. Laat zoiezo even weten wat je ervan vind!!

tis idd mss niet het meest logische type schepen in een WW2 game:DL
Persoonlijk hou ik me liever bij WW2 schepen, maar voor ieder wat wils zou ik zeggen.

Heb je ervaring met modden in SH4? AFAIK zou een SH4 schip het ook in SH5 moeten doen. Anders zou ik ff op t SH4 mods forum kijken, daar zouden wel wat tutorials te vinden moeten zijn.
T is wel het type modden wat ik vroeger deed. Als je het een jaartje geleden gevraagd had had ik je in een half uurtje tijd een in-game versie kunnen laten zien... maar nu heb ik gewoonweg de tijd niet meer om te modden en is t allemaal zo ver weggezakt dat t in een half uur echt niet lukt. En ik er dus geen tijd voor heb.

jopie 01-01-2012 05:58 PM

dokter aan boord van een Duitse onderzeeer in SH5
 
Hoi allemaal,
Ben een nieuweling op het forum en heb een vraagje.
Speel nog maar kort SH5 en merk op dat er geen dokter aan boord is. Ik heb ervaring met SH3 en weet dus dat in dat spel wel een dokter aan boord was.
Iemand enig idee wat ik moet doen als ik gewonde mensen aan boord heb?


All times are GMT -5. The time now is 09:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.