SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

vdr1981 10-27-18 05:58 AM

Quote:

Originally Posted by Tonci87 (Post 2574432)
Loading of external torpedo reserves into the sub?

Bingo! :up:

Fifi 10-27-18 07:49 AM

That could be a cool feature indeed :yep:

THEBERBSTER 10-27-18 08:02 AM

Hi Vecko
This would seem to be another feature possibly carried over from SH3.
Also with SH3 in rough seas you have to be below a certain depth to load internal torpedoes.


Just changing the subject would it be worth considering adding English Crew Language as a mod option?

Peter

vdr1981 10-27-18 11:33 AM

Quote:

Originally Posted by Cybermat47 (Post 2574418)
Any idea of the ETA for the next update? Can’t wait :salute:

Can't say for sure. I'm dealing with some complicated scripts from aix files. I need some time to get this right...:hmmm:


Quote:

Originally Posted by THEBERBSTER (Post 2574447)
[SIZE=3]

Just changing the subject would it be worth considering adding English Crew Language as a mod option?

Peter

I usually don't add such non-essential mods (trying to keep them at minimum, not to overwhelm new players) but I could link it in the documentation or something like that...:hmm2: Can't guaranty for compatibility though...

SubmarinerJoe 10-27-18 12:52 PM

Installed the base game and played a bit just to make sure it worked (just played up to the point where I sunk the stationary Polish merchant in the tutorial). Installed this and have restarted the tutorial; however, now when I try to sink the Polish merchant my torpedoes simply spin around and don't go towards the merchant.

I am sure this is either because I installed something wrong or this is a new mechanic I don't understand. I've been playing SHIII with GWX but am trying to learn this new game to see if I like it better or not.

Any help is appreciated.

vdr1981 10-27-18 12:58 PM

Quote:

Originally Posted by SubmarinerJoe (Post 2574494)
Installed this and have restarted the tutorial;

There is no "stock" game tutorial in TWoS, it has been disabled, which means that you have messed up your installation processes.... Use the other thread for installation problems. http://www.subsim.com/radioroom/show...34#post2564834
:salute:

SubmarinerJoe 10-27-18 01:08 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574498)
There is no "stock" game tutorial in TWoS, it has been disabled, which means that you have messed up your installation processes.... Use the other thread for installation problems. http://www.subsim.com/radioroom/show...34#post2564834
:salute:

Well damn, guess I didn't install it correctly, haha. Thanks for the link.

Cybermat47 10-27-18 09:06 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574477)
Can't say for sure. I'm dealing with some complicated scripts from aix files. I need some time to get this right...:hmmm:

Well, good things are worth waiting for :salute:

Sapper90 10-29-18 01:56 AM

Does anyone have this problem when looking through the Binoculars, the image keeps skipping/jumping? It only seems to happen with the hand held Binoculars, the UZO or Periscopes work fine. I've been searching the forums but I can't find anything about it or how to fix it, It's driving me nuts!

THEBERBSTER 10-29-18 05:39 AM

A Warm Welcome To The Subsim Community > Sapper90
SH3 – 4 - 5 Tutorials > Downloads > Other Useful Information > See Links in My Signature Below

vdr1981 10-29-18 08:52 AM

https://i.postimg.cc/zvTSnHw4/SH5-Im...9-14-41-05.jpg

https://i.postimg.cc/qMdGpQ4r/SH5-Im...9-14-41-58.jpg

https://forum.axishistory.com/downlo...8f5fa30dbe3f6a
:hmm2: Please notify me about any typos or grammatical errors I made...

Fifi 10-29-18 11:17 AM

Quote:

Originally Posted by Sapper90 (Post 2574690)
Does anyone have this problem when looking through the Binoculars, the image keeps skipping/jumping? It only seems to happen with the hand held Binoculars, the UZO or Periscopes work fine. I've been searching the forums but I can't find anything about it or how to fix it, It's driving me nuts!

Yes have the same here...but not always and more in the sun reflection. guess it’s an Nvidia glitch, even with latest drivers

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574723)

THAT is a very nice new feature!!
Excellent job :up:

Tonci87 10-29-18 11:45 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574723)

Quote:

You may loose your sub
Awesome work :D

skin-nl 10-29-18 02:08 PM

Nice detail Vecko!!! :up:

Cybermat47 10-29-18 02:11 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574723)
:hmm2: Please notify me about any typos or grammatical errors I made...

It should be “you may lose your sub” :salute:


All times are GMT -5. The time now is 06:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2024 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.