SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

nabilp5 02-21-19 05:34 PM

Quote:

Originally Posted by Fifi (Post 2592947)
Installing the 2.2.10 update on top of 2.2.9 should do it :up:

Thank you
I installed the update successfully
I wish you all the best :yeah::Kaleun_Thumbs_Up::Kaleun_Salute:

vdr1981 02-21-19 06:55 PM

Quote:

Originally Posted by nabilp5 (Post 2592927)
Thank you for the best development I have ever seen :Kaleun_Salute::Kaleun_Applaud:
I have a query
I have installed the previous version 2.2.9 full
Do I have to download the full version 2.2.10?:hmmm:
Or do I just install the update 2.2.10?:hmmm:

For You , just uptade v2.2.10 ...:yep:

bstanko6 02-21-19 06:58 PM

VDR... can you answer can I update 2.2.9 to 2.2.10 without starting whole career over? I thought that was just for full mod?

vdr1981 02-21-19 07:28 PM

Quote:

Originally Posted by bstanko6 (Post 2592964)
VDR... can you answer can I update 2.2.9 to 2.2.10 without starting whole career over? I

Yes , you can...:yep:

bstanko6 02-21-19 07:31 PM

Great thanks!

reedca82 02-21-19 10:17 PM

External torps bugged?
 
Hello,

I took about a 1 year break. Fresh install, by the book. No extra mods. My external torpedo reserves are not loading correctly. I drag them to an open storage spot (not in tubes) and they get stuck. Over multiple patrols now.

Update: You have to spend 1 skill point on the torpedo man to initiate transfer. Thx and disregard.

Sjizzle 02-22-19 01:02 AM

great job vecko as always keep up the good work...
do u have a download link for this mods ?

FX_Update_0_0_22_Torpedoes - MagDet range 2.5m (modified for torpedoes failure patches)
FXU_0_0_22_Ship zon Files v2
FXU_0_0_22_Shells Explosions_No Debris
FXU_0_0_22_Debris Particles_CTD Fix


:Kaleun_Cheers:

vdr1981 02-22-19 05:37 AM

Quote:

Originally Posted by Sjizzle (Post 2592998)
great job vecko as always keep up the good work...
do u have a download link for this mods ?

FX_Update_0_0_22_Torpedoes - MagDet range 2.5m (modified for torpedoes failure patches)
FXU_0_0_22_Ship zon Files v2
FXU_0_0_22_Shells Explosions_No Debris
FXU_0_0_22_Debris Particles_CTD Fix


:Kaleun_Cheers:

No, sorry. All my mods are now integrated into TWoS. I stopped producing individual mods long time ago...

Sjizzle 02-22-19 05:39 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2593022)
No, sorry. All my mods are now integrated into TWoS. I stopped producing individual mods long time ago...

oky thx alot!

bstanko6 02-22-19 06:31 AM

Just uploaded 2.2.10 and cannot get 100% realism with real navigation

Never mind it worked itself out

vdr1981 02-22-19 06:51 AM

Quote:

Originally Posted by bstanko6 (Post 2593030)
Just uploaded 2.2.10 and cannot get 100% realism with real navigation

Never mind it worked itself out

?:06:

gutted 02-22-19 03:28 PM

Did a fresh install of sh5 with the full install of TWoS 2.2.10. At the moment a torpedo impacts my game crashes to desktop. This did not happen with 2.2.9.

Did a new campaign start with 2.2.10. Attacked a polish minelayer (morning of september 1st), crashed to desktop. Scratched my head and reloaded the last autosave. attacked the minelayer again and crash to desktop right as the torpedoes should have struck.

Loaded up the torpedo tutorial single mission. Attacked the liberty cargo and crash to desktop at the moment the torpedoes struck.

Any ideas? I didn't do anything different (i dont think) between my 2.2.9 & 2.2.10 installs. Using the same optional TWoS mods.

bstanko6 02-22-19 05:11 PM

@gutted...
You have been having troubles from the start. What options or patches have you applied. You mentioned in other threads about activating the orbiter listener, did you do that?

Try turning off all patches

bstanko6 02-22-19 05:51 PM

@gutted...
I tried replicating your issue and i cant do it. torpedoes work just fine. Is your rig capable to play this game? Do you have a good graphix card?

gutted 02-22-19 08:15 PM

Problem solved. It was related to an option in generic patcher.


Quote:

You have been having troubles from the start.
I had 1 problem (which turned out to be my firewall), and a bunch of questions.


All times are GMT -5. The time now is 08:43 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.