SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

Lanzfeld 10-26-18 06:48 AM

I just discovered the AI fighters will not strafe me if Iím decks awash.

I donít suppose this can be changed?

vdr1981 10-26-18 07:11 AM

Quote:

Originally Posted by Lanzfeld (Post 2574281)
I just discovered the AI fighters will not strafe me if Iím decks awash.

I donít suppose this can be changed?

I discovered that they will...

https://i.postimg.cc/50SrpKrs/SH5-Im...6-14-08-21.jpg

Sniper450 10-26-18 07:21 AM

Quote:

Originally Posted by Fifi (Post 2574217)
You should find all launchers needed on desktop after TWOS installation (SH5, KSD, OFEV etc)
If not they can be find in main SH5 folder

Those are the ones I tried on dedktop. Got the same results with the ones in the main folder of the game too. I just unintslled everything and Wil retry. I saw somewhere something about a registry fix? Can't locate that. Can anyone direct me?

vdr1981 10-26-18 07:33 AM

Quote:

Originally Posted by Sniper450 (Post 2574294)
Those are the ones I tried on dedktop. Got the same results with the ones in the main folder of the game too. I just unintslled everything and Wil retry. I saw somewhere something about a registry fix? Can't locate that. Can anyone direct me?

There is a separate thread for problems solving, check it out please...

Sniper450 10-26-18 07:40 AM

:Kaleun_Salute:

Lanzfeld 10-26-18 08:58 AM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2574291)



Very odd.....
They just did low flybys with me. Decks awash using the side button.
I think my decks awash is more like 7 meters?

Vecko did you use the decks awash button or set by hand?

They never fired. I watched them make 3 runs.

hauangua 10-26-18 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by Sniper450 (Post 2574294)
Those are the ones I tried on dedktop. Got the same results with the ones in the main folder of the game too. I just unintslled everything and Wil retry. I saw somewhere something about a registry fix? Can't locate that. Can anyone direct me?

Registry fix,,, CCLeaner

https://www.ccleaner.com
Official website

Download free version, work very good
PS when uninstall SH5 no forgot delete sh5 folder in "Documents"
:salute:

Sniper450 10-26-18 10:25 AM

Quote:

Originally Posted by hauangua (Post 2574318)
Registry fix,,, CCLeaner

https://www.ccleaner.com
Official website

Download free version, work very good
PS when uninstall SH5 no forgot delete sh5 folder in "Documents"
:salute:

Thank you!

hauangua 10-26-18 01:26 PM

Quote:

Originally Posted by Sniper450 (Post 2574322)
Thank you!

:salute:

vdr1981 10-26-18 03:12 PM

Quote:

[SpecialAbility 18]
ID=Ability-Active-???
NameDisplayable=???
Description=???

AbilityType=TorpedoLoadingTimeSimple, SubmergedSpeed, SurfaceSpeed, MaxDiveDepth
AbilityValue= -1000(%),-100(%),-100(%),-99(%)
RunOnly= IfIsSurfaced
Ohoho, I am very excited about this! :D
Anyone have any idea what would be the name of this ability and what will actually do?? :)
Let me "see" your "imagination" guys! :salute:

Fifi 10-26-18 04:02 PM

:o
A missile launcher :D

HW3 10-26-18 05:44 PM

Mine laying.

Cybermat47 10-26-18 10:35 PM

Any idea of the ETA for the next update? Canít wait :salute:

vdr1981 10-27-18 05:39 AM

Code:

[SpecialAbility 18]
ID=Ability-Active-???
NameDisplayable=???
Description=???

AbilityType=TorpedoLoadingTimeSimple, SubmergedSpeed, SurfaceSpeed, MaxDiveDepth
AbilityValue= -1000(%),-100(%),-100(%),-99(%)
RunOnly= IfIsSurfaced


Quote:

Originally Posted by HW3 (Post 2574400)
Mine laying.

Not really. So, let's see... It's some kind of "torpedo loading" during which your sub will be completely immobilized and you won't be able to dive as well. Dive depth will be so reduced in fact, that you'll wish to activate this ability only in calm seas to prevent some rough wave to push your sub underwater .:hmm2:

Tonci87 10-27-18 05:55 AM

Loading of external torpedo reserves into the sub?


All times are GMT -5. The time now is 07:36 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.