SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

palmic 01-07-17 12:28 PM

Shutdown display by button.
Obviously it sends some signal to vga via dvi port.

Sorry i ment 1.05


Sent from phone

vdr1981 01-07-17 12:35 PM

Quote:

Originally Posted by palmic (Post 2456561)
Shutdown display by button.
Obviously it sends some signal to vga via dvi port.

How can that be game/software related?:hmmm:

palmic 01-07-17 12:45 PM

Yeah, it's funny, but I'm really not kidding :)


Sent from phone

vdr1981 01-07-17 01:02 PM

Quote:

Originally Posted by palmic (Post 2456564)
Yeah, it's funny, but I'm really not kidding :)


Sent from phone

I don't know mate...Just turned my monitor on/off while in the game...:O:

palmic 01-07-17 01:48 PM

That's what i expected, no problem, i have simple workaround :D


Sent from phone

vdr1981 01-07-17 01:56 PM

Quote:

Originally Posted by palmic (Post 2456584)
i have simple workaround :D


Sent from phone

Not to turn off your monitor while in the game? :O:

vdr1981 01-07-17 02:15 PM


kevinsue 01-07-17 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2456586)
Not to turn off your monitor while in the game? :O:

How else can you simulate a very dark night except by turning off your monitor? :D

palmic 01-07-17 02:24 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2456586)
Not to turn off your monitor while in the game? :O:



:yep:


Sent from phone

vdr1981 01-07-17 02:29 PM

Quote:

Originally Posted by palmic (Post 2456597)
:yep:


Sent from phone

Dude: Doctor, It hurts when I touch here...
Doctor: Well, don't touch it then...

:O:

palmic 01-07-17 03:54 PM

I believe i finally got corrupted Enigma message.
I decoded it like Hydra message encoded for 1939-9-29 3x and always got the same non-sense:

Check this out

vdr1981 01-07-17 05:41 PM

Quote:

Originally Posted by palmic (Post 2456623)
I believe i finally got corrupted Enigma message.
I decoded it like Hydra message encoded for 1939-9-29 3x and always got the same non-sense:

Check this out

Be more aggressive! :03:

https://s6.postimg.org/8gi6nwgod/SH5...7_23_41_31.jpg

P.S.
Note that if you "got tired" of enigma and you want a brake, just disable enr.BdU Orders addon before you dock...You'll again occasionally receive some encrypted campaign messages but it is not mandatory to decipher them... :yep:

palmic 01-07-17 06:00 PM

No way! Was it really decoded as message from 29.9. 1939?


Sent from phone

palmic 01-07-17 07:17 PM

Could you believe i have November 1939 and i never had a chance to fire torpedo yet? I never saw any enemy merchant ship. Just ****ing fishing boats, destroyers, or Norway merchants at east coast.

I saw British merchant just from 5m distance in heavy fog because i was unable to see the flag on longer distance.
But it was in 15m/s wind anyway, waves didn't allow me to fire even by deckgun..

75% of time i have constant 15m/s wind, heavy fog, heavy preciptation.

For tens of hours i am just robot to changing air in sub, decoding messages and listening to hydrophone, gaah! :doh:

THEBERBSTER 01-07-17 07:47 PM

Hi palmic
Get some good music on the gramophone.
Peter


All times are GMT -5. The time now is 09:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.