SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

ual002 02-01-16 10:42 AM

For the record, uplay does not seem to pull down the most current version of the game. You have to update once it's "ready" to play.

ironcold 02-01-16 03:24 PM

[QUOTE]

Snapshot changes:
Remark Since TWoS v1.05Carriers/Airbases launch aircraft when contact detected patches are disabled by default because ... [QUOTE]

In SHSim.act Artillery(Coastal defense) are disabled - that`s ok?

Thank`s to you to making this Ubi-scum playable !

Oh ! didn`t see that someone have the same Question just a little time ago - sorry

steevo45 02-02-16 05:44 AM

1.04 to 1.05
 
Just a quick question for the less comp savvy among us. To upgrade to 1.5 do I just replace 1.4 with 1.5 in the JSGME or do I have to delete the game and do a fresh install?
Cheers

fitzcarraldo 02-02-16 07:59 AM

Quote:

Originally Posted by steevo45 (Post 2378768)
Just a quick question for the less comp savvy among us. To upgrade to 1.5 do I just replace 1.4 with 1.5 in the JSGME or do I have to delete the game and do a fresh install?
Cheers

When I started with TWoS 105 I reinstalled ALL: SH5 12, and TWoS 105 plus patch and optionals.

Regards.

Fitzcarraldo :salute:

THEBERBSTER 02-02-16 07:01 PM

This is an interesting point.
Personally I prefer to uninstall SH5 having kept my saved games, then re-installing after having used a registry cleaner.
This is made easier as both the applications for TDW's GFP and OFEV are both standalones and not installed from within the mega mod.
Peter

trebby 02-03-16 05:46 AM

THANKS VDR!
 
After a looooong time reinstalled SH5 and gave it a try with your mod...

It works like a charm!:yeah:
Virtually flawless, CTDs and stability NO issues, actually playable and custimizable...

Hooked again.:dead:


GREAT JOB on you and all modders, THANKS VDR! :rock:


All the best, Trebb.

DieReeperbahn 02-03-16 11:52 AM

XO Dialog
 
I have two questions. The ship ID never changes even when I have the ship selected in the SOAN.
[IMG]http://i1288.photobucket.com/albums/...psccr8f6ns.jpg[/IMG]
Should that indicate Cimarin Class Tanker?
[IMG]http://i1288.photobucket.com/albums/...pswrqkuskp.jpg[/IMG]
Also, every time I go to map screen and back, the mast height resets. Is that a bug?

Andrew

THEBERBSTER 02-03-16 12:22 PM

Hi DR
Your XO only tells you that there is a target but not what it is.
That is your job to find out unless you are using the Wind And Smoke addon mod.
You have to first identify the target by using the periscope.
Call up the recognition by pressing the shortcut key 'E'
Find the target.
Lock it with the 'Space key'.
Send the mast height to the TDC.
You will see the target identified in the TDC.
Then you can use the stadimeter to get the targets range.
Peter

MCM 02-03-16 12:36 PM

Because there will be no other uboot sim in the near future a question: Are there modders in the TWOS steel crew that would spend some time to improve the game even more? Like more crew in the uboot and more alive reactions when they are relaxed or when they are under attack; or better water grafics, ship textures, more alive ships etc. This all could be funded with a volunter money give away. I would spend some dollars :D Ever thought of something like that?

THEBERBSTER 02-03-16 01:33 PM

Hi MCM
IIRC Vecko answered the crew additions not long ago why this was not practical due to to putting an even heavier load on the graphics and causing ctd's.

Peter

DieReeperbahn 02-04-16 09:57 PM

Quote:

Originally Posted by THEBERBSTER (Post 2379145)
Hi DR
Your XO only tells you that there is a target but not what it is.
That is your job to find out unless you are using the Wind And Smoke addon mod.
You have to first identify the target by using the periscope.
Call up the recognition by pressing the shortcut key 'E'
Find the target.
Lock it with the 'Space key'.
Send the mast height to the TDC.
You will see the target identified in the TDC.
Then you can use the stadimeter to get the targets range.
Peter

Okay, so that message will not change and there's no ship ID checkmark unless I install W&S.
And the mast height resetting itself is just an annoyance I guess?

THEBERBSTER 02-05-16 05:51 AM

Hi DR

Code:

And the mast height resetting itself is just an annoyance I guess?
I am sure this question has been answered also a while back but I cannot remember what the answer to it is.
I expect Vecko will know.

Peter

palmic 02-05-16 06:53 AM

Wind & smoke
 
Sorry guys, but i haven't found wind & smoke addition description anywhere nor via google.

at first i thought it adds realistic smoke effect based on wind (off course :) ), but it should not make the game easier, i assume it contains different things.

Is there some description for it?
Thank you.

DieReeperbahn 02-05-16 10:06 AM

Just installed Wind & Smoke, now my issue is fixed.:salute:

Palmic - the description should be in the Mod file.

wingman3333 02-05-16 10:29 AM

Hi all, ---

first I want to thank you guys for this great mod pack. I assume you spend more time to this game then Ubisoft in total.
Thanks for that!

--
Although I have a problem. Docking ships in some ports e.g. Southend are dancing around. I spend some time to pass the defences and everything I got are some epileptic ships i cant kill.
Can anyone help me?
(installed everything propperly with the "how to install" video)


All times are GMT -5. The time now is 04:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 1995- 2023 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.