SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

fitzcarraldo 04-26-16 07:04 PM

Quote:

Originally Posted by Torpedo (Post 2400211)
OK Fitz!
This is the link:

http://www.mediafire.com/download/yg...tact_Color.zip

Good hunting!!!

Torpedo

P.S. Tell me if it works

Many thanks! I will test it tomorrow! :up:

Best regards.

Fitzcarraldo :salute:

KaleuJona 04-27-16 05:48 AM

Yet another problem (sorry)
 
Everytime i surface, Deck Watch doesn't go to the Bridge to do their Job....
I have to save...reload everytime i surface to solve it....
any solutions?

My enabled Mods:

Generic Mod Enabler - v2.6.0.157
[C:\Ubisoft\Silent Hunter 5\MODS]

1. The Wolves of Steel 1.05
2. The Wolves of Steel 1.05 - Update No. 10
DynEnv v2.9 - 8.b Wave Mechanics - Gale (tried without, no change)
Naights Submarine Textures (internal) V1.1
Deutscher Sprachpatch
All sounds March 2014 (tried without, no change)

Sjizzle 04-27-16 07:21 AM

Quote:

Originally Posted by KaleuJona (Post 2400282)
Everytime i surface, Deck Watch doesn't go to the Bridge to do their Job....
I have to save...reload everytime i surface to solve it....
any solutions?

My enabled Mods:

Generic Mod Enabler - v2.6.0.157
[C:\Ubisoft\Silent Hunter 5\MODS]

1. The Wolves of Steel 1.05
2. The Wolves of Steel 1.05 - Update No. 10
DynEnv v2.9 - 8.b Wave Mechanics - Gale (tried without, no change)
Naights Submarine Textures (internal) V1.1
Deutscher Sprachpatch
All sounds March 2014 (tried without, no change)


i just test it and works fine for me....how u surface with ? blow blast or u click on the gauges the depth ?

did u read the first post of TWoS and all install instruction ????

KaleuJona 04-27-16 07:45 AM

Quote:

Originally Posted by Sjizzle (Post 2400307)
i just test it and works fine for me....how u surface with ? blow blast or u click on the gauges the depth ?

Tried with blow Ballast and normal surface command

Quote:

Originally Posted by Sjizzle (Post 2400307)
did u read the first post of TWoS and all install instruction ????

Yes i did, everything else works fine ATM

Sjizzle 04-27-16 08:01 AM

Quote:

Originally Posted by KaleuJona (Post 2400312)

Yes i did, everything else works fine ATM

no offense but seems that u have mist


Quote:

*DO NOT add any additional mods if you are not 100% sure what you are doing or you may induce all kind of stability and gameplay related issues!
Keep in mind that most of the standalone mods outhere are incompatible with this expansion .


KaleuJona 04-27-16 08:22 AM

Quote:

Originally Posted by Sjizzle (Post 2400318)
no offense but seems that u have mist

no, i knew that. I know, what the other mods do and that they are compatible.
They all are NO Standalone Mods, but addons to DynEnv or WoS.
Only Naight's Textures is Standalone, but it IS compatible

Tonci87 04-27-16 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by KaleuJona (Post 2400327)
no, i knew that. I know, what the other mods do and that they are compatible.
They all are NO Standalone Mods, but addons to DynEnv or WoS.
Only Naight's Textures is Standalone, but it IS compatible

No offense, but before you complain that TWOS isnīt working properly I would suggest you try to run SH with only TWOS enabled. If the problem is still there you might have a bug, if it is sudfdenly fixed then one of the additional mods is responsible.

THEBERBSTER 04-27-16 10:31 AM

Hi T87
Excellent advice.:up:
PEter

KaleuJona 04-27-16 10:34 AM

Quote:

Originally Posted by Tonci87 (Post 2400346)
No offense, but before you complain that TWOS isnīt working properly I would suggest you try to run SH with only TWOS enabled. If the problem is still there you might have a bug, if it is sudfdenly fixed then one of the additional mods is responsible.

I disabled all other mods...no change...
I reenabled WoS and all other mods i use..... Problem solved

Tonci87 04-27-16 10:50 AM

Quote:

Originally Posted by KaleuJona (Post 2400352)
I disabled all other mods...no change...
I reenabled WoS and all other mods i use..... Problem solved

Silent Hunter 5 works in mysterious ways :D

fitzcarraldo 04-27-16 08:48 PM

About SDBSM sound mod
 
Question:

In the SDBSM sound mod thread I read this answer by Vecko about the use of this mod in TWoS:

"DBSM-music is already in the megamod.
If you wish to use DBSM-Speech then remove sh.sdl file from it."

Is it valid for the last version and patch of TWoS?

Only removing the sh.sdl file from SDBSM and is it full compatible with TWoS?

Many thanks and best regards!

Fitzcarraldo :salute:

KaleuJona 04-28-16 04:44 AM

Quote:

Originally Posted by Tonci87 (Post 2400356)
Silent Hunter 5 works in mysterious ways :D

Could it be, that Alt+Tab causes the problem to happen?

Sjizzle 04-28-16 06:09 AM

Quote:

Originally Posted by KaleuJona (Post 2400500)
Could it be, that Alt+Tab causes the problem to happen?

nope as far as i know ..... i use alt+tab really often and i have no problems :D

KaleuJona 04-28-16 06:10 AM

Okay, Thanks

KaleuJona 04-28-16 06:14 AM

Another Question
 
Where do I find the Submarines in the SOAN/recognition manual, searched it all through, didn't find them.....


All times are GMT -5. The time now is 01:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.