SUBSIM Radio Room Forums

SUBSIM Radio Room Forums (https://www.subsim.com/radioroom/index.php)
-   SH5 Mods Workshop (https://www.subsim.com/radioroom/forumdisplay.php?f=249)
-   -   [REL]The Wolves of Steel - SH5 Megamod (https://www.subsim.com/radioroom/showthread.php?t=210703)

Gewehr98 03-25-17 01:41 PM

I've just gotten everything installed and ready to roll on my first patrol, but for some reason the harbor pilot scripts won't activate. I've turned on the proper real nav position fix for the time my mission starts but the memel harbor pilot remains red when I hit play. Any ideas?

fitzcarraldo 03-25-17 03:14 PM

Downloading now Update 11, many thanks!

Question: never use the flags. Is it fixed or can I "up-down" it wiuth some keys (as in SH3)? Really I like it in ports arriving or departing, not in the middle of the ocean.

Many thanks for the work. TWoS becoming better day to day.

Best regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

vdr1981 03-25-17 03:23 PM

Quote:

Originally Posted by Gewehr98 (Post 2475098)
I've just gotten everything installed and ready to roll on my first patrol, but for some reason the harbor pilot scripts won't activate. I've turned on the proper real nav position fix for the time my mission starts but the memel harbor pilot remains red when I hit play. Any ideas?

Harbor pilot scripts work fine as you can see...Maybe you didnt activate them properly? You must click "play" for every activated script...

https://s6.postimg.org/4li5bk9kh/SH5...5_20.54.33.jpg


Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2475114)
Downloading now Update 11, many thanks!

Question: never use the flags. Is it fixed or can I "up-down" it wiuth some keys (as in SH3)? Really I like it in ports arriving or departing, not in the middle of the ocean.

Many thanks for the work. TWoS becoming better day to day.

Best regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

There is no up/down button (yet) but you can remove flags anytime with optional mod...https://www.mediafire.com/folder/uuh...dditional_mods

Gewehr98 03-25-17 03:58 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2475117)
Harbor pilot scripts work fine as you can see...Maybe you didnt activate them properly? You must click "play" for every activated script...

https://s6.postimg.org/4li5bk9kh/SH5...5_20.54.33.jpg

Yep, every time I click play the script stays red. The auto fix script works fine, though.

fitzcarraldo 03-25-17 03:59 PM

Quote:

There is no up/down button (yet) but you can remove flags anytime with optional mod...https://www.mediafire.com/folder/uuh...dditional_mods
OK, many thanks!

Iīm using some of the add mods in Update 11. But I didnīt download them now for update 11. Are they the same for update 10 or I need to download the addons?

Many thanks!

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

vdr1981 03-25-17 04:06 PM

Quote:

Originally Posted by Gewehr98 (Post 2475128)
Yep, every time I click play the script stays red. The auto fix script works fine, though.

But did you click "Memel Harbor" box first, and then "play"?

Quote:

Originally Posted by fitzcarraldo (Post 2475129)
OK, many thanks!

Iīm using some of the add mods in Update 11. But I didnīt download them now for update 11. Are they the same for update 10 or I need to download the addons?

Many thanks!

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

Most of them are same although you wont brake anything if you download them again...Check "modified" dates on the right side...:yep:

Optional mods/addons are compatible with all 1.06.xx versions and can be enabled/disabled anytime...

Gewehr98 03-25-17 04:20 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2475131)
But did you click "Memel Harbor" box first, and then "play"?

Correct.

fitzcarraldo 03-25-17 04:34 PM

TWoS 1.06 Update 11.

Mediterranean campaign.


http://i.imgur.com/sKmodC1.jpg


http://i.imgur.com/hXibGhv.jpg


http://i.imgur.com/8NzhX8H.jpg


http://i.imgur.com/YPvH1Kd.jpg


http://i.imgur.com/2WtnsdH.png


Regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

vdr1981 03-25-17 04:37 PM

Quote:

Originally Posted by Gewehr98 (Post 2475134)
Correct.

Then, maybe you should check your mod installation again...Pilot scripts should definitely work.:yep:

Gewehr98 03-25-17 05:23 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2475142)
Then, maybe you should check your mod installation again...Pilot scripts should definitely work.:yep:

Probably cause I did the Steam edition, grr.

Should mention all the custom charts are black boxes as well.

vdr1981 03-25-17 05:42 PM

Quote:

Originally Posted by Gewehr98 (Post 2475149)
Should mention all the custom charts are black boxes as well.

All charts? That would probably be DirectX issue...

HW3 03-25-17 06:09 PM

When you move the harbor pilot script to the right box, click on it in the box, then click start. I usually have to click start twice to get it to work.

fitzcarraldo 03-25-17 06:55 PM

TWoS 1.06 Update 11.

Italian Fleet near Malta, the Mediterranean.


http://i.imgur.com/weeI5ld.jpg


http://i.imgur.com/rLxA8tI.jpg


http://i.imgur.com/Wc4rzqZ.jpg


http://i.imgur.com/586GQtt.jpg


http://i.imgur.com/C6OG1Nw.jpg


Regards.

Fitzcarraldo :Kaleun_Salute:

Gewehr98 03-25-17 09:36 PM

Quote:

Originally Posted by vdr1981 (Post 2475154)
All charts? That would probably be DirectX issue...

Well, the charts like the meters to knots conversion chart-the maps are fine. Also, I noticed the pictures of the ships in the recognition manual do not change when I flip through the pages.

THEBERBSTER 03-26-17 03:19 AM

Hi BL!TZKR!EG
Quote:

The user is asked to "activate" the patcher by providing the path to the game root folder as you call it
And put that data into GenericPatcher.cfg.
Agreed that sets up the patcher.
Did you then enable the Snapshot .gps file?
Peter


All times are GMT -5. The time now is 07:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Đ 1995- 2022 Subsim®
"Subsim" is a registered trademark, all rights reserved.