SUBSIM: The Web's #1 resource for all submarine & naval simulations since 1997 |
04-05-06, 04:47 PM | #31 | |
Watch
Downloads: 0
Uploads: 0
|
Quote:
Pole
04-15-06, 11:44 AM | #32 |
Watch
Downloads: 258
|
Witam no to ja wypiję WASZE zdrowie polską Warką Strong- zapewno lepsza i mocniejsza od zachodnich wynalazków.
pozdrawiam |
04-15-06, 04:54 PM | #33 | |
In the Brig
Downloads: 9
|
Quote:
|
|
04-16-06, 04:59 AM | #34 |
Watch
|
No to bardzo miło Panowie- Polacy, że pomimo porozrzucania Was po całym świecie, mozemy popisać sobie na tym forum-poświęconym zresztą najlepszej symulacji U-boota-SH III.
Dobrze było by stworzyć zgraną pakę i prać ( w SH III) inne narodowości. Niestety ja jestem dopiero na etapie nauki ręcznego ustawiania porametrów torped jakoś mi to nie bardzo wychodzi, ale jak wiem, są u nas fachowcy w tej dziedzinie. Pozdrawiam |
04-16-06, 05:37 AM | #35 | ||
Engineer
|
Quote:
Unas mozna dostac polskie piwo ale trzeba wiedziec gdzie.
04-16-06, 05:44 AM | #36 |
Watch
|
2019- masz w podpisie fotke u-boota typu UB 1, posiadasz moze podobne jego fotki tylko wyraźniejsze???.
Tyskie??!! ostatni raz piłem nie rozwodniane rok temu, gdy kolega przywiózł mi prosto z browaru, te w sklepach sa jakby rozrzedzone. Pozdr |
04-16-06, 06:31 AM | #37 |
Grey Wolf
Downloads: 1
|
Dla mnie moze i byc rozwodniane i tak bedzie lepsze od Szwedzkiego piwa. Tu w Szwecji sprzedaja piwo o 3,5 %
Jak chcesz cos mocniejszego to musisz isc to specjalnego sklepu monopolowego, a tam sa takie ceny ze glowa boli.
04-17-06, 03:41 PM | #38 | |
In the Brig
|
Quote:
Tyskie Żywiec Warka Brok Okocim Można kupić albo w sklepiku, albo w pubie sieci "J.D. Wetherspoon", do tego jest i Żubrówka, albo cała gama wódek białych. To dla tych, którzy wolą mocniejszego drinka |
|
04-21-06, 07:20 AM | #39 |
Bilge Rat
Downloads: 28
|
O jak miło!
Witajcie tu zgromadzeni! Na forum zaglądałem od dłuższego czasu, zarejestrowalem się niedawno, głównie z powodu dostępności do działu z modami SH3 :> Nawet nie patrzyłem niżej, dopiero trafiłem do polskojęzycznej częsci po wiadomościach POLAKa W SH3 (wczesniej sh2) gram od premiery tego sima w naszym kraju. Z przerwą jesienno-zimową, teraz wrocilem i nie moge się oderwać. Nawet sny głupie mnie już napadają. Ostatnio śniło mi się, że strzelałem z flaka do mew, które nadlatywały całymi chordami Trudno jednak dzielić czas pomiędzy grą a fotografią, która jest moją pasją, czasami sie udaje On-line nie gram, na to już wogóle brak czasu. Trudno, jakoś przeżyję. Wiem co to jest adrenalina w pojedynkach z żywym przeciwnikiem, wszak uwielbiam simracing. Tyle tytułem powitania. Ps. A nasze piwo, zawsze mogę na miejscu za kogoś wypić, nie powiem, że bez przyjemności |
04-21-06, 02:50 PM | #40 |
Seaman
|
Witajcie
Cieszy mnie ten polski zakątek, chociaz dalej najważniejsze rzeczy czyta sie na forum głownym po angielsku i dalej najlepszym polskim forum o ubotach jest Ubootwaffe Forum, to dobrze że to powstało. Miły ślad. |
07-06-06, 02:50 PM | #41 |
Seaman
|
Czesc,
Milo czytac wreszcie subsim po polsku! Jestem Tomasz i mam 26lat. Czê¶æ osób z bie¿±cego w±tku zna mnie bardziej ni¿ lepiej :hmm:. W przeci±gu lat bylem czlonkiem najpierw PolishSeamen a potem VirtualPolishNavy. Gram g³ównie w DW; rzadzie w SH3 z powodu braku sprzêtu. Pozdrawiam |
07-12-06, 10:45 PM | #42 |
A-ganger
|
Kpt Lothar, hehe, pamiętam Cię jeszcze z VPN. Ale gdzieś Cię potem wsysło . Jak będziesz chciał popływać w DW w ławicy to zapraszam na ooo.vel.pl/forum . Ja mam ksywkę Qppralke. Pozdro
|
07-13-06, 02:29 AM | #43 |
Seaman
|
oo fajnie. poznajê.
ciekaw± macie stronkê i nazwa równie ciekawa. ja staram sie plywac KILO glownie, jako ze mam zamilowanie do "starszych" konstrukcji ktore plywaja na akumulatorach pod wod± i czasem musza wystawiac snorkela. dodalem cie do gg. |
07-16-06, 08:31 AM | #44 |
Mate
Downloads: 4
|
Hey,
Jestem nowy na tym forum. Gram na GS w DW. Zawsze sie zastanawialem gdzie moge spotkac polskich graczy i znalazlem. This forum rocks. Mam nadzieje ze kotregos dnia razem zagramy. |
07-16-06, 12:23 PM | #45 |
Engineer
|
No wlasnie cziekawie by bylo se pograc DW przes multi-player, do dzisiaj ani razu jeszcze mi sie to nie udalo. Zakazdym razem lobby jest puste.
Czy wy macie tak samo?